ÜZLETI ÖNFEJLESZTÉS

Itt találod aktuális képzéseimet és tréningjeimet. A képzésre kattintva tudsz jelentkezni.

BEFOLYÁSOLÁS A MUNKAHELYEN

Képzésünket azoknak az érdeklődőknek, és szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni a meggyőző kommunikáció és mások befolyásolásának etikus, de hatékony pszichológiai és neurotudományos módszereit a gyakorlatban.

Jelentkezés és további információ

SALES HUMÁN - ÉRTÉKESÍTŐI TUDÁS FEJLESZTÉSE NEUROSALES MÓDSZERREL

Képzésünket azoknak az értékesítőknek vagy leendő értékesítőknek, és értékesítéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk akik frissíteni szeretnék szakmai tudásukat a legfrissebb agykutatási és viselkedés- gazdaságtani módszerekkel.

Jelentkezés és további információ

ÜZLETI PSZICHOLÓGIA VÁLLALKOZÓKNAK

Képzésünket olyan vállalkozóknak és vállalkozásoknak ajánljuk, akik szeretnének alapvető ismereteket szerezni a kommunikáció. marketing, stresszkezelés, vezetés pszichológiai hátteréről és gyakorlati módszereiről.

Jelentkezés és további információ

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS MARKETING

REKLÁMPSZICHOLÓGIA A GYAKORLATBAN

Képzésünket azoknak az érdeklődőknek, és szakembereknek ajánljuk, akiknek szükségük van a reklámpszichológiai tudásra, és szeretnék ezt gyorsan és gyakorlati úton megszerezni, és alkalmazni.

Jelentkezés és további információ

NEUROMARKETING A GYAKORLATBAN

Képzésünket olyan érdeklődőknek,és szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni a neuromarketing legújabb eredményeit és felhasználni bevétel, értékesítés és ügyfélkör bővítéséhez.

Jelentkezés és további információ

AZ ÁRAZÁS PSZICHOLÓGIÁJA

Tréningünket olyan vállalkozóknak és vállalkozásoknak ajánljuk, akik szeretnék megismerni az árazás lélektani folyamatait, és megtanulni a nagy profittartalmú árak kialakításának neurotudományos és legfrissebb módszereit.

Jelentkezés és további információ

EZ A TE KÉPZÉSED HELYE

Egyedi igényed lenne? Nem találtad meg amit keresel? Akkor ez itt a Te tréninged helye. Mond el mit szeretnél és már megyünk is..

Jelentkezés és további információ

Lego Serious Play facilitált Workshop

A Lego által kifejlesztett technika tudományos kutatásokon alapszik, közelebbről elsősorban az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés, pszichológia és tanuláselmélet valamint a „kéz- agy kapcsolat” kutatásának területeire épít.

Jelentkezés és további információ

ONLINE VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA

Találd meg a te online termékedet, indítsd el saját online vállalkozásodat, készítsd el saját online tanfolyamodat, képzésedet

HAMAROSAN...

HAMAROSAN...

HAMAROSAN...

Mit tanulhatsz tőlem?

Magánemberként

FIGYELEMFELKELTÉS

Hogyan kelts fel mások figyelmét, azzal amit mondasz, írsz vagy mutatsz. Legyen szó szerelemről, üzletről vagy közösségről

MEGGYŐZÉS, BEFOLYÁSOLÁS

Hogyan tedd céljaidat, beszédedet, üzletedet és személyedet befogadhatóvá, eladhatóvá, és hihetőbbé mások számára

HATÉKONYABB DÖNTÉSHOZATAL

Milyen szokásokat alakíts ki, hogy gyorsabban, eredményesebben haladj a magánéletedben és a munkádban

Szervezetként, vállalkozóként

NEUROMARKETING ÉS REKLÁMPSZICHOLÓGIA

Hogyan használd a legújabb agykutatási és pszichológiai eredményeket, hogy még hatékonyabb reklámokat és marketinget csinálj a neuromarketing és a reklámpszichológia módszereivel

ÉRTÉKESÍTÉS PSZICHOLÓGIÁJA

Hogyan tedd az értékesítést magadnak és csapatodnak is egy sokkal élvezhetőbb, eredményesebb tevékenységgé , és hogyan keress vel sokkal több pénzt, mint eddig az agykutatás és pszichológia segítségével.

ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓS ÉS DÖNTÉSTÁMOGATÁS

Milyen szokásokat alakíts ki, és hogyan kommunikálj a csapatoddal, vevőiddel és másokkal, hogy gyorsabb, eredményesebb  legyél a  magánéletedben, és a munkádban.

Hogyan tanulhatsz tőlem?

1

TRÉNING WORKSHOP

Rendszeresen tartok 1 vagy 2 napos tematikus tréningeket és workshopokat. Ha gyorsan akarsz gyakorlati tudást magadnak, akkor ezt ajánlom.
2

KÉPZÉSEK

Ha mélyebb tudást szeretnél szerezni, és hajlandó vagy rá több időt áldozni akkor mindenképpen ezt ajánlom. Általában 1-3 hónaposak a képzéseink, hetente vagy kéthetente 1 alkalommal.
3

KONZULTÁCIÓ, TANÁCSADÁS

Ha úgy érzed egy konkrét dologra keresel egyedi megoldást, vagy szeretnéd, hogy csak rád vagy rátok figyeljek, akkor ajánlom ezt a formát. Itt általában első alkalommal megbeszéljük, hogy mit szeretnél, és amennyiben megállapodtunk, el is kezdjük a munkát. Minden részletről közösen döntünk.