Konzultáció

Lehetőséged van rá, hogy személyesen konzultálj vagy konzultáljatok velem. Kérlek mielőtt jelentkezel nézd meg, hogy milyen témákban tudsz velem konzultálni.

A konzultáció menete

1

KAPCSOLATFELVÉTEL

Rendszeresen tartok 1 vagy 2 napos tematikus tréningeket és workshopokat. Ha gyorsan akarsz gyakorlati tudást magadnak, akkor ezt ajánlom.
2

ELSŐ TALÁLKOZÓK, ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA ÉS INDULÁS

Ha mélyebb tudást szeretnél szerezni, és hajlandó vagy rá több időt áldozni akkor mindenképpen ezt ajánlom. Általában 1-3 hónaposak a képzéseink, hetente vagy kéthetente 1 alkalommal.
3

KÖZÖS MUNKA ÉS EREDMÉNYEK

Ha úgy érzed egy konkrét dologra keresel egyedi megoldást, vagy szeretnéd, hogy csak rád vagy rátok figyeljek, akkor ajánlom ezt a formát. Itt általában első alkalommal megbeszéljük, hogy mit szeretnél, és amennyiben megállapodtunk, el is kezdjük a munkát. Minden részletről közösen döntünk.

Legkeresettebb konzultációs témák:

Ha nincs köztük amit keresel, akkor legyél te az első aki megírja nekem, hogy mi az.

Reklámpszichológiai tervezés és tanácsadás

Felépítjük az ideális vevődet, motivációs piramist építünk, megtervezzük a reklámstrtégiád pszichológiai sarokpontjait, akár el is készítem neked a reklámodat, legyene szó videóról, digitális kampánytervezésről vagy blogírásról. Megkeressük együtt a legjobb hívószavakat és agybarát kommunikációt.

Akik leggyakrabban kérik:

reklámügynökségek, startup, online marketingesek,  kereskedelmi és marketingvezetők

Neuromarketing technikai tanácsadás

Megnöveljük a reklámkampányaid hatékonyságát emócionális kommunikációval, neuroaffektív eszközökkel. Több elérhető vevőd lesz, nagyobb konvenziót fogsz elérni, és csökkenteni fogod a kidobott pénz mennyiségét a pontatlan reklámok megszűntetésével.

Akik leggyakrabban kérik:

reklámügynökségek, szövegírók, wegügynökségek, vállalkozók, előadók, kommunikációs szakemberek

Árazás- pszichológiai tanácsadás

Belenézünk az ügyfeleid fejébe, megnöveljük az áraid vonzóságát és az árrésedet egyszerű reklámpszichológiai és neuropszichológiai elvekkel. Profitábilissá tesszük az inygenes promóciókat, azonosítjuk az árszorongás okát, kiemelünk az árversenyből

Akik leggyakrabban kérik:

induló vállalkozók, marketingesek, értékesítők, beszerzők

Értékesítés pszichológiai tanácsadás

Ismerd meg a  3 alapvető biológiai ösztönző erőt, ami miatt vásárolnak az ügyfeleid, a 6 idegrendszeri agytípust, és a velük való kommunikációt, a sikeres, meggyőző, és folyamatos értékesítéshez szükséges neuropszichológiai módszereket, és a neurosales üzletkötői kompetenciafejlesztési eszközeit.

Akik leggyakrabban kérik:

sales, kereskedelmi vezetők, ügynökök, biztosítók, bankok