fbpx
Insert Ultimatum Countdown

CÉGROBBANTÓ  

Reklámpszichológiai tanácsadás csomag

 kezdő és haladó vállalkozásoknak

Kizárólag a megbízható közösség tagjainak

Több vevő, ismertebb Brand, mi az?

A megoldás:


REKLÁMPSZICHOLÓGIA

Hogyan működik?

Mire jó?

A reklámpszichológia abban segít, hogy jobban megismerd a vevőid gondolkodását, működését és igényeit, a piacod működését, vonzóbbá tedd a céged megjelenését, hatékonyabb reklámokat készíts nagyobb megtérüléssel, és jobban kommunikálj az ügyfeleiddel. A normál marketingtől abban tér el, hogy felhasználja a modern agykutatás és az üzleti pszichológiai eredményeit a célod elérése érdekében. 

Mit tartalmaz?

  • 2 órás reklámpszichológiai tanácsadás a vállalkozásod  marketingjéről
  • alapvető reklámstratégiád kidolgozása vagy meglévő stratégiád átvizsgálása vagy egy reklámszöveged elkészítése egy új vagy egy már futó reklámodhoz vagy weboldalad átvizsgálása és átszövegezése ( SEO és sales alapján)   vagy a vevőd prototípusának elkészítése ( Buyer persona, avatar)        
  • 20 % kedvezmény a 2018-as év programjai, tréningjei, és szolgáltatásai közül

Kell ez neked?

Ha nem vagy elégedett a marketinged hatékonyságával, több vevőt szeretnél, vagy úgy érzed nem érti vagy ismeri igazán a piacod a céged tevékenységét , vagy nehezen boldogulsz a megfelelő árazási stratégiád kialakításával, akkor a válasz IGEN.

A csomag ára

PROFi

39.000 Ft

  • konzultáció
  • stratégia vagy vevő prototípus vagy szövegírás
  • 20 % kedvezmény mindenből ami 2018-ban lesz

Veszel egy farmert, vagy berobbantod a cégedet a köztudatba?

Ne hagyd, hogy mások éljenek a reklámpszichológia  és az agykutatás üzleti erejével.  Kezdd el használni a reklámpszichológiai tudást, és beszélj közvetlenül és pontosan a vevőidhöz. Érjen célba az üzeneted, és hagyd, hogy imádjon a piac. Farmert utána is tudsz venni. Akár hármat is. Lesz miből.

© Földi Miklós Dániel Minden jog fenntartva I Adatvédelmi szabályzat | ÁSZF

>